<-! HotLog ->

marți, 7 martie 2017

barbados wildlife reserve barbados

                  http://abajantourgirlexploringbarbados.blogspot.ro/2010/09/barbados-wildlife-reserve.html                   Aceasta este ceea ce iubitorii de natură caută ... toate, obiectivele turistice naturale ecologice mari și mai importante din Barbados. A se vedea o parte a insulei cele mai multe nu! maimuțe verzi, pestera, flori, spărgându-surfing, și multe altele.

zi aventuros începe chiar în afara Barbados terminalul navă de croazieră, unde ghidajele vorbitori de limba engleza prietenoase sunt în așteptare pentru tine. Ei vor primi ai verificat și la bordul transportului. Pe măsură ce se îndepărtează de terminal, ghidul dumneavoastră vă va da o rula în jos a planului zilei. Ei vor oferi, de asemenea, o mulțime de fapte informative despre insulă, istoria și fundalul său.
prima oprire va fi la Forest Flower situat în inima zonei rurale Barbados. Este de 50 de acri plin de palmieri maiestuos și flori. S-ar putea să vă plimbați căile care duc peste dealuri domoale și a obține o imagine mare de toată frumusețea.
În contrast aspru cu florile moi, țărmului estic accidentat și pietros oferă vederi spectaculoase. A se vedea doar o parte din frumusețea surf sculptate formațiuni de rocă de la Cattlewash și Batșeba.
Un exemplu tipic de prânz stil Bajan va fi parcurs împreună cu 2 băuturi înainte de a merge din nou.
Vei primi un tur cu ghid prin Barbados Wildlife Rezerva pentru a fi în căutarea pentru Green Maimuțe joacă în copaci. Există o mare varietate de alte animale sălbatice aici.
Ultima oprire pe natura ta se întreabă de zile vă va duce la Cave.This lui Harrison este un minunatului, cristalizat caverna calcar este o capodoperă de artă a naturii. Tur de neuitat include călătorind prin tuneluri de lichidare în tramvaie și face drum în caverne special în cazul în care vă luminate vor vedea stalactitele și stalagmitele maiestuos care au fost în creștere de la etajele și plafoanele pentru multe secole. Cascadă prin peșteri, cristalul albastru apele formează bazine magnifice și cascade; Pestera lui Harrison este un punct uimitor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu